VIPPE EXTENSIONS

Hva er vippe extensions? 
Det er syntetiske hår vi limer på 1 og 1 av dine naturlige øyevipper. Det finnes flere lengder og bøy på vippene. I begynnelsen av timen er det da vi går gjennom hvilke lengder og bøy som ville kle deg, hva slags form øynene dine har og hver enkelt behandling tilpasses derfor dine naturlige vipper. 

Klassiske vippe extensions 
Her limer vi på 1:1 syntetisk vipp. Dette blir det mest naturlige resultatet med en fydig look. Dette er derfor ikke den behandlingen du ønsker om du vil ha veldig volum vipper. Nå er det slik at alle er forskjellige og har ulik mengde vipper og tykkelse så resultatet på denne behandlingen kommer veldig an på hvordan ditt utgangspunkt er. 

Volum vippe extensions (2D-6D) 
Her limer vi på håndlagte volumvifter med alt fra 2 opp til 6 syntetiske vipper i en vifte. Dette er den behandlingen som er mest ettertraktet. De er mye tynnere og lettere enn en vanlig klassisk vippe extensions og passer derfor bra til alle typer naturlige vipper. 

Før behandling: 
Til timen bør du møte opp øyesminkefri slik at dette ikke går utover timen. Ikke bruke krem og oljer da dette påvirker resultatet ved påføring av vippene (kan risikere at det ikke setter seg godt nok) 

Du bør helst ikke bruke kontaktlinser under behandling. Vi bruker en skånsom såpe for å rense vippene, så legger vi på pads/teip , velger ut vipper også starter behandlingen. 

Behandlingen kan vare alt fra 1-3 timer og dette kommer også an på hvilken type vipper du ønsker og hvor mange naturlige du har. Ved påfyll er det samme prosedyre som over bare at vi fjerner de som har vokst ut mye. 

Etterbehandling 
Her skal du ikke gjøre vippene våte de første 24 timene da limet trenger å herdes. 
– Ikke bruke oljebaserte produkter i sminke og sminke fjerner 
– Ansiktsoljer og krem kan være med på å løsne på limet så dette må anvendes utenfor vippenes område 
– Du må ikke pirke, rive, fjerne vippene på egen hånd da dette kan gjøre at du mister dine naturlige vipper. Gjør det hos vippe teknikeren 
– Viktig at du helst ikke bruker maskara da de fleste ikke klarer å få vekk alt igjen. Da vokser det og gror bakterier og du vil risikere infeksjon eller betennelse. 
– Du må holde de så rene som mulig, helst rens med anvist såpe og skånsomt vaske de. 
– Bruk også den tørre maskara børsten du blir tildelt etter behandling. Dette vil holde dem hvor de skal være og varer derfor mye lenger. 

Produktinformasjon 
Vi bruker kun godkjent lim i Har du ikke hatt vipper før er det lurt å komme innom noen dager før behandling og ta en gratis patch test.

Close Menu