MICROBLADING

Konsultasjon
Ved konsultasjon enten via telefon eller personlig oppmøte er det nå viktig å informere terapeuten angående sykdommer, medisiner, allergier om du har keloide arr eller annen informasjon som er relevant til behandlingen. Det er visse ting som kan påvirke resultatet av microbladingen og må derfor informeres om. Du må ikke benytte deg av alkohol minimun 48 timer før behandling. Det er ikke mulig å utføre behandlingen om du bruker blodfortynnende medikamenter. Ved telefon konsultasjon ber vi deg oversende bilde av bryn/ansikt innen 2 døgn før behandling.

Behandlingsprossesen
Ved oppmøte går vi gjennom litt informasjon og skjema som skal fylles ut. Vi tegner opp bryn og bestemmer oss sammen hvordan formen skal bli og går gjennom fargevalg. Denne prosessen tar lengst tid og er den aller viktigste delen da dette er med på å bestemme om du blir 100% fornøyd.

Selveste behandlingen tar opp til 1 time og skal så og si gå smertefritt. Vi tilbyr også bedøvelse. Når behandlingen nærmer seg slutt blir du bedt om å se i speilet og da er det veldig viktig å si fra om det er noe du kunne tenkt deg å endre på. Du vil deretter bli tildelt en krem og etterbehandlings instrukser som også er viktig å følge til punkt å prikke for resultatets skyld.

Etterbehandling
Ved utført behandling må du ikke ta på brynene dine på 24 timer. Dette grunnet at huden er åpen og må derfor unngå all kontakt for å hindre at bakterier skal penetrere såret. Etter disse 24 timene så skal du rense brynene med en mild parfymefri såpe morgen og kveld etterfulgt av kremen du fikk etter behandlingen.

Unngå:
– Solarium/sol den første måneden etter behandling
– Bading i klorvann og badstue på 1 uke
– Trening på 5 dager
– Sminke på bryn i 2 uker etter behandling
– Sminke på ansikter 1 uke
– Sove på magen, kun på rygg under healing prosessen

Touch Up
Det er slik at man må komme tilbake for en touch up etter første behandling med microblading. Dette må man gjøre innen 4-8 uker da det er normalt at opp til 60% av pigmentene spalter av.Dette er noe kroppen føler er unaturlig, og må derfor ha det utført som touch up for at pigmentene ikke skal støtes bort. Det er dessuten lurt med en oppfriskning 1 gang i året for vedlikehold.

MICROBLADING

Microblading er en form for semi permanent make-up som utføres med en manuell penn/skaft med tynne blader laget av mange tynne nåler. Microblading utføres som en hårstrå teknikk som etterligner hvordan et naturlig bryn skal se ut. Denne behandlingen er perfekt for overnappede bryn, definering eller skape en ny form av øyenbrynet.

POWDER BROWS

Med Powder brows utfører vi en ren skyggeleggings teknikk hvor resultatet utgjør en pudrete effekt.

Behandlingen kan også lages med en ombre effekt. Passer derfor bra for deg som ønsker et mer sminket resultat. Denne teknikken er også mindre smertefull enn vanlig microblading.

MICROBLADING MED MICROSHADING

Her utføres både microblading og microshading i en og samme behandling. Denne teknikken utgjør et flott resultat og man vil få både hårstrå teknikk og en sminket pudret effekt.

KORRIGERING AV GAMMEL TATTOVERING

Kritteriene for denne behandlingen må være at styrken på den gamle tattoveringen må være veldig svak eller å ha brukt saline removal på forhånd. Med denne teknikken.

Close Menu