HÅRFJERNING

Her utføres behandlingene av hud- og kroppsterapeut som har mange års erfaring innen voksing. Her er du definitivt i trygge hender. 

Vi bruker stripsvoks & stripsfri voks (hard voks) av høy kvalitet i våre behandlinger. Disse har en mer kremaktig konsistens og er derfor spesielt egnet for sensitiv hud, men som også fungerer utmerket i behandlinger med vanlig hud og grov hårvekst. 

Vi har dessuten gode førbehandlingsprodukter som gjør det slik at voksen ikke fester seg direkte i huden og tar da bare med seg hårene som skal vokses. 

NB! 
KUN engangsspatler benyttes og dobbel dypper ALDRI. Her kaster vi spatler etter 1 gangs bruk så det er kun ren og bakteriefri voks som benyttes i våre voksbehandlinger. 

Er du ny innen voksing bør du spare minimum 0.5-1cm med hår for å oppnå best resultat. Vi anbefaler at du vokser deg jevnlig mellom 3-6 uker mellom hver behandling i begynnelsen for å få hårene i lik vekstfase. 
Etter gjentatte voksbehandlinger vil du se at hårene vil vokse ut mykere, tynnere og vil ta lengre tid før hårene vokser ut. 

Når du kommer til timen: 
Huden som skal behandles må være ren og fri for kremer/olje Ved disse produktene på vil det være vanskeligere for voksen å feste seg. Si fra ved timebestilling om du har noen hudtilstander du er usikker på om det går an å ta behandling på. 

ETTERBEHANDLING:

  • Ikke bruke sterke såper/kremer på noen dager etter behandling
  • Ikke sole deg på 24 timer
  • Ikke bade i klorvann første døgnet
  • Ikke gå i badstua
  • 2-3 dager etter behandling, bruk skrubb/peeling 2 ganger i uka

Sliter du med tørr hud er det lurt å peele/skrubbe huden din noen dager før behandling og smøre deg med fuktighetskrem.

Close Menu